Un accident rutier a salvat 1000 de pisici de la a fi mâncate la restaurant

de Maia

Un accident provocat de oameni s-a dovedit norocos pentru peste 1000 de pisici care erau transportate pentru alimentarea unor restaurante din provincia Guangdong, China. Camionul care le transporta

Un accident provocat de oameni s-a dovedit norocos pentru peste 1000 de pisici care erau transportate pentru alimentarea unor restaurante din provincia Guangdong, China. Camionul care le transporta s-a răsturnat pe şosea, fiind la un pas de a produce moartea animalelor.

În urma accidentului, şoferul camionului s-a făcut nevăzut lăsând în urmă pisici rănite şi înfometate care au început să miaune după ajutor.

Câţiva trecători au sărit în ajutorul felinelor care supravieţuiseră accidentului cu hrană şi apă. Pisicuţele au fost transportate apoi la clinici veterinare pentru tratament.

Carnea de pisică reprezintă o delicatesă pentru chinezi. Multe astfel de animale sunt cumpărate de patronii restaurantelor din sate sărace pentru a fi apoi gătite. Pentru că este considerat ghinion să le consumi cât sunt pui, chinezii gătesc doar pisicile care au trecut de 12 luni de viaţă.

Sursa: DailyMail

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod