Tortură diabolică: Un câine a fost chinuit până a rămas fără limbă

Fotografiile arată starea deplorabilă în care a fost găsită o biată căţeluşă de către poliţia animalelor din Weatherford, Texas. Hope, după cum a fost numit animalul, a fost descoperită

Fotografiile arată starea deplorabilă în care a fost găsită o biată căţeluşă de către poliţia animalelor din Weatherford, Texas. Hope, după cum a fost numit animalul, a fost descoperită abandonată cu botul înfăşurat cu bandă izolatoare.

În momentul în care că a fost salvată de pe străzi, căţeluşa avea deja limba de dimensiunea unei tălpi de pantof, potrivit DailyMail. În plus, Hope purta şi semnele unei bătăi puternice. Pe lângă copcile necesare pentru închiderea rănilor, veterinarii sunt nevoiţi să-i taie o mare parte a limbii pentru a putea supravieţui.

Specialiştii estimează că tortura a durat aproximativ 24 de ore, Hope fiind lăsată cu botul înfăşurat şi limba scoasă în condiţiile în care temperaturile depăşeau 32 de grade.

În prezent, autorităţile sunt în căutarea făptaşului, pe capul căruia s-a fixat şi o recompensă de 1.000 de dolari. Vinovatul riscă până la doi ani de închisoare.

Sursă foto: DailyMail

maia
De Maia
maia
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod