Sunt inseparabili și călătoresc împreună. Cum arată în imagini prietenia dintre un câine și o pisică?

Amândoi au fos adoptați de la adăposturi, s-au plăcut din primul moment și acum fac drumeții împreună cu stăpânii lor.
Stăpânii lor adoră să facă drumeții, iar cei doi prieteni inseparabili au prins gustul și acum călătoresc cu toții împreună. Cynthia Bennett și iubitul său l-au adoptat pe Henry de la un adăpost pentru câini în 2014. Chiar dacă intenția lor a fost să adopte un golden retriever, Henry care avea pe atunci 14 săptămâni, s-a cuibărit de-a dreptul în brațele ei și a început să se joace cu ea. Cynthia a știut atunci câ Henry este câinele pe care-l căuta. 

Nu îl aveau nici măcar de trei zile când au plecat toți trei în prima drumeție, iar Henry a fugit pe cea mai înaltă culme ca să privească fascinat împrejurimile.
Așa s-a ales și cu apelativul ”capră de munte”, pentru că mereu se cocoță pe stâncile cele mai înalte și admiră peisajul. 

Câteva luni mai târziu, cei doi au decis să-și mărească familia cu o pisică de data aceasta. După ce au căutat la adăposturi, au ajuns acasă cu Baloo, iar de atunci nu au mai putut-o despărți de Henry. Cei doi au devenit cei mai buni prieteni și acum cutreieră peste tot împreună cu stăpânii lor. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod