Staruri internaţionale care au venit în ajutorul maidanezilor din România

Situaţia maidanezilor din România a atras atenţia şi starurilor de peste hotare care au decis să sară în ajutorul animalelor fără stăpân. Steven Seagal a venit în urmă cu câteva zile

Situaţia maidanezilor din România a atras atenţia şi starurilor de peste hotare care au decis să sară în ajutorul animalelor fără stăpân.

Steven Seagal a venit în urmă cu câteva zile la centrul de protecţie a animalelor Dogtown din judeţul Giurgiu și a adoptat un maidanez. Patrupedul nu va pleca însă la Hollywood, ci va rămâne la adăpostul de la Giurgiu, actorul plătind pentru îngrijirea animalului.

Steven Seagal nu este singurul actor de la Hollywood care a fost înduioşat de situaţia maidanezilor.

Mickey Rourke, aflat în Romania pentru filmările la thrillerul "Dead in Tombstone", anul trecut, a decis să adopte un câine maidanez pe care l-a găsit pe platouri şi căruia i-a dat numele Foxy.

Bridget Maasland, o actriță olandeză, s-a dezbrăcat pentru Playboy Olanda, iar banii obţinuţi i-a donat unui adăpost pentru câini maidanezi din Mangalia. Bridget este recunoscută ca o mare iubitoare a patrupedelor și deține o fundație de ajutorare a acestora.

De asemenea, actrița britanică Soraya Radford a venit la București, împreună cu doi prieteni, pentru a adopta câțiva câini fără stăpân și a-i salva, astfel, de la eutanasiere.

Cei trei au cumpărat o furgonetă și au venit în țara noastră. Au adoptat 15 câini, pe care i-au trimis la un centru din Berlin și au mai luat încă 15 pe care i-au dus în Marea Britanie.

maia
De Maia
maia
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod