Salvarea vine de la străini: Câinii supravieţuitori de la Botoşani au fost adoptaţi

Cei cinci căţei care au supravieţuit masacrului comandat de Primăria de la Botoşani au fost adoptaţi de familii din Germania şi Anglia. Animalele au fost salvate de ziariştii şi voluntarii

Cei cinci căţei care au supravieţuit masacrului comandat de Primăria de la Botoşani au fost adoptaţi de familii din Germania şi Anglia. Animalele au fost salvate de ziariştii şi voluntarii care au sosit la padoc înainte să fie sacrificate.

Căţeii care au scăpat cu viaţă din masacrul de la un padoc din Botoşani, când 230 de animale au fost ucise, urmează să fie trimişi în Germania şi Anglia, în prezent aflându-se în îngrijirea voluntarilor ADOR, informează Adevărul.

În urmă cu aproximativ o lună, peste 200 de câini au fost găsiţi morţi într-un padoc din Botoşani de către membrii Asociaţiei de protecţia animalelor ADOR.

La sosirea reprezentanţilor presei, cadavrele animalelor erau învelite în saci. Potrivit viceprimarului din Botoşani, Florin Gheorghiţă, autorităţile şi-au dat acordul pentru eutanasierea câinilor pe motiv că aceştia sufereau de jigodie. Ancheta se află în desfăşurare.

maia
De Maia
maia
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod