S-a deschis primul centru de adopţii pentru animale din Bucureşti

Veşti bune pentru căţeii în căutarea unui stăpân. GIA (Group Initiative for Animals) a inaugurat sâmbătă centrul de adopţii Iubirrre, primul spaţiu dedicat adopţiilor căţeilor salvaţi

Veşti bune pentru căţeii în căutarea unui stăpân. GIA (Group Initiative for Animals) a inaugurat sâmbătă centrul de adopţii Iubirrre, primul spaţiu dedicat adopţiilor căţeilor salvaţi de GIA din situaţii dramatice.

Spre deosebire de un adăposturi, centrul de adopţii Iubirrre va găzdui un număr mic de câini. Consultaţi şi evaluaţi periodic de veterinari, căţeii vor fi recomandaţi în funcţie de comportament, vârstă, talie şi necesităţi.

În prezent, la centru se află deja 12 căţei care au fost loviţi de maşină sau bătuţi.

Animalele au fost tratate, iar acum aşteaptă să fie adoptate. Persoanele care doresc să adopte un căţel pot contacta centrul. Conform procedurilor, trebuie completat un chestionar de adopţie, după care se face o perioadă de probă. Dacă în urma perioadei de probă, totul este în regulă, câinele rămâne la persoana în cauză.

Centrul de adopţie Iubirrre se află în incinta Planetei Ham Ham, complexul de servicii pentru animale de companie, pe B-dul Barbu Vacarescu nr. 164.

maia
De Maia
maia
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod