Poveste cu sfârşit tragic: Şi-a salvat stăpânul din incendiu, iar el a ars de viu

Încă o poveste care dovedeşte legătura specială dintre oameni şi câini. Un bărbat din statul american Georgia trăieşte azi datorită devotamentului celui mai bun prieten al lui, un boxer de

Încă o poveste care dovedeşte legătura specială dintre oameni şi câini. Un bărbat din statul american Georgia trăieşte azi datorită devotamentului celui mai bun prieten al lui, un boxer de trei ani şi jumătate.

Scott Dunn se simţea rău şi a adormit pe canapea, alături de câinele său, Duncan. Omul a fost trezit de lătratul animalului, în jurul orei 03.30 dimineaţa. Dunn a crezut că Duncan vrea să iasă afară, însă când a deschis ochii a văzut că era înconjurat de fum.

"Duncan era lângă mine când am adormit şi următorul lucru pe care mi-l amintesc este că mă lovea şi lătra la mine. În mod normal, asta însemna că voia afară, dar când m-am trezit am observat că luase foc casa", îşi aminteşte Scott Dun.

În grabă, bărbatul a luat cheile de la maşină şi câinele de lesă, apoi a fugit din casă. Când a ajuns afară însă, a realizat că zgarda era goală, iar câine rămăsese în casă. Duncan a fost găsit în patul lui Dunn după ce pompierii au reuşit să stingă focul.

"Ăsta e băiatul meu. Mi-a salvat viaţa, dar nu am putut să îl ajut la rândul meu. Era prea cald. Nu am mai putut să intru înapoi", a povestit printre lacrimi stăpânul câinelui pentru CBS Atlanta.

maia
De Maia
maia
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod