Poveste adevărată: "Eu am pisică, el cățel, vrem să ne mutăm împreună, dar ei nu ne lasă"

Știu că sună a banc, și totuși noi cei care-l trăim nu mai vedem nimic amuzant în asta. E practic o situație fără ieșire, de vreme ce fiecare dintre noi ține la prietenul lui cel mai bun: eu la pisica mea, el la câinele lui.
Noi, oamenii, ne iubim și am vrea să ne mutăm împreună, doar că toate tentativele de a-i socializa pe cei doi patrupezi din viața noastră au eșuat lamentabil până acum.

Eu o am pe Mutzi de 4 ani și ceva. El îl are pe Maxi de 5. Evident, relația noastră de iubire este mai scurtă decât a fiecăruia cu animalul lui de companie: ne cunoaștem de un an și ceva, dar abia de jumătate de an suntem efectiv un cuplu. Suntem oameni trecuți de 30, amândoi divorțați, cu destule relații eșuate în spate, deci ne cam dăm seama când descoperim acel partener pentru care ar merita sacrificat confortul de a locui singur.
Așa că la un moment dat s-a pus problema să nu mai plătim chirie amândoi separat, ci să ne unim viețile și cheltuielile într-un singur apartament.

Aici a intervenit ceea ce babele ar numi soartă. Prima întâlnire dintre Mutzi și Maxi s-a terminat la veterinar, cu câteva copci pentru bietul Maxi. Nici nu știam că pisica mea poate zgâria atât de rău. Și că un câine poate fi atât de bleg încât să facă pișu pe el de frică. Mi-a fost milă de el și nu am știut cum să mă comport cu Mutzi.
Era clar mult prea posesivă.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • anonim pe 7 Sep 2014, 06:38
    dificil dar nu imposibil

    Cunosc situatia, poate sa dureze ani intregi pana sa se acomodeze unul cu celalat, In cazul meu a durat 3 ani pana sa se obisnuiasca, dar pana la momentul respectiv am fost pusa in situatia de a amparti casa, ziua cainele avea liber in toata casa mai putin in camera in care statea pisica, noaptea pisica avea liber in toata casa iar eu dormeam cu cainele. O alta solutie ar fi mutatul la curte sau o casa suficient de mare pentru amandoi. Multa bafta.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod