Pisicile urăsc zăpada! 30 de imagini amuzante care o demonstrează

Știm sigur că pisicile iubesc să doarmă, să se joace și să stea la căldură. Pot face toate acestea fără încetare și reușesc de cele mai multe ori să ne aducă zâmbetul pe buze prin soluțiile pe care le găsesc.
Se joacă cu tot ce prind, mai puțin jucăriile pe care le cumperi special pentru ele, dorm pe unde apucă și se înghesuie în cele mai inconfortabile locuri cu putință, dacă astfel au parte de căldura pe care o adoră.

Prin urmare, nu este un șoc faptul că pisicile detestă zăpada. Cele mai multe mâțe sunt șocate să intre în contact cu "substanța" rece și udă, pe care o evită cu orice preț. Stăpânii reușesc să surprindă adesea momentul în care pisica vede pentru prima dată zăpada, iar fotografiile obținute ne fac să râdem cu gura până la urechi!

Deși există și excepții, cele mai multe pisici detestă să atingă zăpada, astfel că vor găsi soluții ingenioase să-și păstreze lăbuțele uscate.
De exemplu, nu este exclus să vezi o pisică în singurul petic de pământ uscat înconjurat de o mare de zăpadă. Chiar și un par din lemn este suficient de bun pentru o mâță care nu vrea să intre în contact cu zăpada rece. De asemenea, pisicile care au avut ghinionul să se trezească în nămeți, reușesc prin expresia feței să ne arate cât de mult urăsc zăpada!

Descoperă 30 de fotografii amuzante care demonstrează că pisicile detestă zăpada.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod