Pisicile ştiu să facă bani!

Da, cred că pisicile sunt un pic mai talentate decât noi, câinii :). Ştiu ce vor şi întotdeauna găsesc metode de a căpăta. Nu o să întâlneşti pisici care să sufere de foame. Chiar

Da, cred că pisicile sunt un pic mai talentate decât noi, câinii :). Ştiu ce vor şi întotdeauna găsesc metode de a căpăta. Nu o să întâlneşti pisici care să sufere de foame.

Chiar dacă nu au stăpân, fac întotdeauna rost de mâncare. Fie că se strecoară printr-o fereastră uitată deschisă şi fură o bucăţică de carne uitată pe masa de la bucătărie, fie că prind un şoricel în grădină, fie că se folosesc de miros şi găsesc ceva bun la gunoi, pisicuţele se descurcă întotdeauna, indiferent de situaţie.

Noi suntem mai "greoi" şi aşteptăm de la stăpân :D

Uite în video-ul de mai jos un bun exemplu de pisică talentată care ştie să facă bani. Expertă în "alba-neagra", această felină nu poate fi păcălită.

Urmăreşte cu atenţie mişcările stăpânului şi reuşeşte, aproape, de fiecare dată să ghicească coaja de nucă câştigătoare. O adevărată vedetă, nu? Cred că o mâţă cu un astfel talent are doar de câştigat. Nu doar bani, ci şi simpatia celor din jur, nu?

maia
De Maia
maia
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod