Pisicile protejează casa de spiritele negative

Aura pisicilor este atât de cuprinzătoare, încât nu include doar oamenii, ci și familiile acestora, casele și teritoriul pe care stau de obicei. Prin urmare, atunci când o pisică se freacă de picioarele tale, nu încearcă doar să obțină ceva de la tine, ci și împărtășește magia sa cu tine. Iată cum protejează pisicile casa de spiritele negative cu ajutorul câmpului lor de forță și de ce ai un motiv în plus pentru a-ți lua un prieten patruped!

Cum protejează pisicile casa de spiritele negative?


Pisicile protejează locuința de spiritele rele care intră în ea, precum și de energiile negative care existau în casă înainte ca pisica să vină acolo. Acest lucru este util în special dacă te muți într-o casă care a aparținut altor persoane înainte sau o casă în care s-au întâmplat lucruri negative.

Prezența pisicilor în casă te poate proteja. Însă pentru a te proteja de o persoană rea sau în timpul unei conversații cu o persoană despre care crezi că nu are cele mai bune gânduri, trebuie să ții mâinile pe pisică, mângâindu-i gâtul cu mâna stângă, iar cu cea dreaptă coada.
În acest caz, vei fi în contact cu animalul tău. Câmpurile voastre energetice se vor uni într-un singur câmp de forță care te va ține în siguranță. Datorită faptului că pisicile transmit energie cosmică, acestea pot aduce energie pozitivă în casă, ceea ce va contribui la bunăstarea și prosperitatea întregii familii. Pisicilor le plac locurile în care energia este puternică. Aleg adesea aceste locuri, deoarece există un puternic flux energetic negativ sau o apă subterană.

O utilizare a puterilor magice ale pisicilor se regăsește în vindecare.
Pisicile de orice rasă și culoare au abilitatea de a trata stăpânii, situându-se pe locurile cu probleme. Una dintre cele mai ușoare metode de tratament cu ajutorul unei pisici este o simplă mângâiere, care eliberează stresul mental și emoțional. Se crede și că pisicile pot îmbunătăți vederea. În acest scop, unii vindecători sfătuiesc oamenii să mângâie o pisică albă. În ceea ce privește efectele psiho-emoționale asupra oamenilor, pisicile cu caracteristici speciale ale feței și structurii corpului (scottish-fold, persane, sfinx, munchkin, Rex) au puteri magice duale.

Rușii obișnuiau să aibă un ritual legat de pisici și locuințele lor.
Atunci când se mutau în altă locuință, lăsau mai întâi pisica în casă. În cazul în care casa era veche, pisica îndepărta toată energia negativă nedorită. În cazul unei case noi, pisica aducea o încărcătură energetică pozitivă puternică.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod