Noua Constituţie este de partea animalelor. Află ce prevede!

Un amendament mult aşteptat de iubitorii de animale a fost adoptat ieri, cu unanimitate de voturi, de Comisia de revizuire a Constituţiei. "Recunoscând animalele ca fiinţe simţitoare şi

Un amendament mult aşteptat de iubitorii de animale a fost adoptat ieri, cu unanimitate de voturi, de Comisia de revizuire a Constituţiei.

"Recunoscând animalele ca fiinţe simţitoare şi sensibile, care percep suferinţă fizică şi psihică, sunt interzise relele tratamente aplicate animalelor, definite potrivit legii" este amendamentul propus de Forumul constituţional care, deşi a iscat râsete din cauza formulării, a fost votată în unanimitate. "Sunt interzise relele tatamente aplicate animalelor, definite potrivit legii" este noua formă a amendamentului.

"Haideţi, domnule şi PSD-ul! Un pas spre reformă, un pas spre modernitate! Când nimeni nu se mai aştepta, nici măcar Forumul, amendamentul a trecut în unanimitate.

Iată ce ne apropie pe toţi, putere, opoziţie: dragostea faţă de animale!", a conchis preşedintele Comisiei de revizuire, Crin Antonescu, citat de Mediafax.

maia
De Maia
maia
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod