Măcel la Botoşani: Peste 200 de câini ucişi şi încărcaţi în saci

Este unul dintre titlurile care au şocat pe puţinii care mai respectă viaţa în această minunată ţară. Nici măcar să ucidă civilizat nu ştiu românii. Iar acesta se pare că este doar

Este unul dintre titlurile care au şocat pe puţinii care mai respectă viaţa în această minunată ţară. Nici măcar să ucidă civilizat nu ştiu românii. Iar acesta se pare că este doar începutul "campaniei de curăţenie". Primarii văd în aceasta o oportunitate de a strânge voturi, iar românii necăjiţi şi înrăiţi de viaţă văd în aceste crime rezolvarea tuturor problemelor cotidiene.

"Dacă nu îţi faci singur dreptate, nu vei fi răzbunat, dar îl faci pe Dumnezeu dator la tine, spun bătrânii noştri! Ce ne facem noi, oameni buni, când Dumnezeu rămâne dator celor 230 de câini ucişi la Botoşani?" Aşa începe unul dintre articolele care dezbate acest subiect.

"În mod clar, cei 230 de câini din padocul Botoşani nu au fost eutanasiaţi. Este imposibil, oricât de susţinută şi de vehementă ar fi declaraţia veterinarului în cauză, ca în doar două ore acesta să fi injectat intravenos 230 de câini, două ore în care socotim şi faptul că aceştia au fost încărcaţi în sacii de plastic şi aliniaţi pe alee, în aşteptarea maşinii care i-a transportat spre incinerare."

Toată compasiunea pentru cei care au fost muşcaţi de maidanezi, însă câţi dintre voi preferă alături un maidanez pe care îl poţi îmbuna cu o bucată de pâine sau nişte oameni care, pentru un leu în plus sau sub influenţa alcoolului, te vor izbi în moalele capului când nu te aştepţi? Câte dintre crimele care apar zi de zi la programele de ştiri au ca drept autor omul şi câte câinele?

Cel mai trist este faptul nu că aceşti câini au fost ucişi ci modul în care au fost efectuate aceste crime.

Ca oameni, ca fiinţe raţionale, nu aţi putea oare să arătaţi mai mult respect pentru ceea ce vă înconjoară? Noi avem o scuză pentru faptele noastre: suntem animale. Dar voi?

Dacă nu eşti de acord cu crima, vino azi la Teatrul Naţional din Bucureşti, 12 mai, ora 20.30 la FlashMobul organizat împotriva acţiunilor ilegale de ucidere în masă a câinilor!

Sursă foto: www.stiri.botosani.ro


maia
De Maia
maia
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod