Loialitate: Un cal a murit de inimă rea cu o zi înainte de decesul stăpânei

Legătura din animal şi stăpânul său este extrem de puternică. O demonstreză o iapă care a murit de tristeţe, după cum susţine familia, la numai o zi înainte de decesul celei care a

Legătura din animal şi stăpânul său este extrem de puternică. O demonstreză o iapă care a murit de tristeţe, după cum susţine familia, la numai o zi înainte de decesul celei care a crescut-o.

Tânăra de numai de 23 de ani, Emma Smith, a murit la începutul acestui an, la un an după ce fusese diagnosticată de leucemie. Iapa Lavender (levănţică) a încetat din viaţă cu doar o zi înainte de stăpâna sa în mod misterios, având în vedere că animalul nu suferea de nicio boală.

Părinţii fetei spun că între animal şi fiica lor exista o legătură specială, cele două fiind împreună de 8 ani.

Aceştia cred că Lavender a simţit că este ceva în neregulă cu stăpâna sa care începuse să o călărească din ce în ce mai rar de la momentul diagnosticului şi că a murit de tristeţe.

"După ce a început chimioterapia, Emma a mai apucat să o călărească pe Lavender doar de două ori. Atunci iapa a simţit că ceva nu este în regulă. Când se afla în spital se gândea numai la caii ei de acasă", povesteşte mama tinerei.

Sursă foto: DailyMail

maia
De Maia
maia
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod