Îl vrei în vacanţă cu tine? Află ce pensiuni şi hoteluri te primesc cu animalul de companie

Prima platformă integrată de servicii utilitare pentru posesorii de animale de companie oferă gratuit informaţii verificate despre serviciile de cazare, masă, asistenţă medicală, cosmetică

Beautiful happy family, mother and son walking with white Samoye

Prima platformă integrată de servicii utilitare pentru posesorii de animale de companie oferă gratuit informaţii verificate despre serviciile de cazare, masă, asistenţă medicală, cosmetică veterinară, dresaj şi pensiune.

Din septembrie 2014, www.petfriendly.ro îi ajută pe stăpânii de animale să găsească hoteluri si pensiuni care îi primesc însoţiţi de prietenii lor necuvântători. Pe lângă hoteluri şi restaurante, site-ul conţine şi informaţii despre clinici veterinare din fiecare oraş, pet-shop-uri şi alte servicii de care posesorii de animale de companie au nevoie.

"Pet Friendly s-a născut pentru a acoperi o nevoie, o deficiență pe care am descoperit-o în România ca iubitor de câini, proprietar de câine cu pedigree de campion, cu care particip la diferite concursuri interne și internaționale.

De fiecare dată când intenționam să plec cu familia undeva, aici incluzând și câinele, pierdeam foarte mult timp căutând un hotel sau restaurant în care puteam fi însoțit de un animal de companie. În majoritatea cazurilor, eram refuzați, situație cu care se confruntă majoritatea posesorilor de animale. Pet Friendly Hotels este soluția noastră pentru această problemă și ne propunem să devină o platformă interactivă prin care să interacționăm permanent cu utilizatorii ei", a declarat dr.
Bogdan Ivănescu, inițiatorul platformei, citat de animalzoo.ro.

maia
De Maia
maia
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod