Grădina zoo care permite accesul vizitatorilor în cuşca leilor

Ai curajul necesar pentru a intra în curtea unui leu sau pentru a mângâia un urs? În cazul în care visezi să te joci cu cei mai temuţi prădători, o grădină zoo din Argentina îţi oferă

Ai curajul necesar pentru a intra în curtea unui leu sau pentru a mângâia un urs? În cazul în care visezi să te joci cu cei mai temuţi prădători, o grădină zoo din Argentina îţi oferă această şansă.

Dacă grădinile zoo din ţara noastră au politici stricte în ceea ce priveşte siguranţa vizitatorilor şi interzic orice apropiere de cuştile animalelor sălbatice, Lujan Zoo încurajează vizitatorii să interacţioneze cu animalele şi chiar să intre în cuştile lor. Astfel că, zilnic leii, tigrii, urşii primesc alinturile şi mângâierile a zeci de oameni fără a riposta în vreun fel.

Din 1994, de când această grădină zoo a fost deschisă vizitatorilor, nu a fost înregistrat nici un atac al animalelor asupra oamenilor.

Deşi sunt voci care susţin că animalele pericuoase sunt drogate, înainte de a fi lăsate să se apropie de oameni, oficialii de la Luja dezmint aceste afirmaţii. Conducerea parcului zoo susţine că animalele sunt blânde pentru că s-au născut în captivitate şi au fost învăţate să fie calme în prezenţa oamenilor. În plus, tot ei susţin că animalele sunt bine hrănite, aşa că nu au tendinţe de agresivitate.

Grădina zoo Lujan găzduieşte în prezent peste 50 de lei africani, 20 de tigri bengalezi, 12 lei de munte şi peste 50 de specii de maimuţe din America de Sud.

maia
De Maia
maia
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod