Frumuseţe fără cruzime! Votează "Netestat pe animale"!

Ştii ce conţin cosmeticele pe care le foloseşti? Ţi-ar plăcea să afli că un animal a fost chinuit sau a murit pentru ca tu să le poţi folosi? Dacă eşti de acord cu interzicerea testărilor

Ştii ce conţin cosmeticele pe care le foloseşti? Ţi-ar plăcea să afli că un animal a fost chinuit sau a murit pentru ca tu să le poţi folosi? Dacă eşti de acord cu interzicerea testărilor pe animale pentru produsele cosmetice, vino joi, 12 mai, în Kulturhaus, Bucureşti, pentru a susţine această cauză.

Vei avea parte de un concert cu trupe precum Partizan, The Pixels, Oliver şi Traum. În plus vei asista la lansarea site-ului www.netestatpeanimale.ro. Concertul va începe după ora 20.00, iar intrarea este liberă.

Vei avea ocazia să votezi pictograma preferată care va reprezenta produsele româneşti netestate pe animale şi să câştigi un voucher de 250 lei oferit de Converse.

Rezultatul votului va fi cumulat cu rezultatul final online ce se va desfăşura pe www.netestatpeanimale.ro. Pictogramele care vor putea fi votate cât şi afişele ce vor fi proiectate în timpul concertului sunt realizate de către studenţii de la Universitatea de Arte din Bucureşti.

Iniţiativa este a Fundaţiei Vier Pfoten România în concordanţă cu directiva Europeană privind interzicerea vânzării produselor testate pe animale.

Iată câteva dintre vedetele care susţin "Netestat pe animale"

Monica Davidescu: "Un produs care a luat o viaţă nu merită cumpărat! Testarea produselor pe animale e una dintre cele mai crude metode de ucidere. Animalele sunt chinuite cu bună ştiinţă şi de cele mai multe ori produsul se dovedeşte ineficient pentru oameni, aşadar rezultă mii de masacre ce nu îşi găsesc nici un fel de justificare.

Cum pot pune capul pe pernă cei care testează produsele pe animale ştiind că acestea mor în chinuri? Oare se pot număra printre fiinţele raţionale? Sper sincer că în 2013 Uniunea Europeană să interzică efectuarea unor astfel de teste pe animale şi să le înlocuiască cu metode alternative, iar oamenii să înveţe să cumpere responsabil produse cosmetice netestate pe animale."

Anda Adam: "Testarea cosmeticelor şi a componentelor chimice din acestea pe animale este nu numai o cruzime ci şi un act barbar ce dovedeşte că oamenii încă folosesc metode primitive pentru a obţine lucruri ce pot fi dobândite şi prin metode alternative de testare, metode ce nu presupun suferinţă nici unei fiinţe vii.

Sper ca din 2013, UE să interzică aceste teste, astfel încât zeci de mii de animale să fie scutite de o suferinţă inutilă."

Artanu (Partizan): "Testarea componentelor chimice pe animale este o cruzime. Oprirea acestor teste nu este o cosmetizare, ci un pas al nostru, al oamenilor, spre o treaptă superioară de întelegere. Spunând NU acestor teste, ne vom simţi mai bine."

Aurelian Temişan: "Ca fiinţă raţională nu concep ideea de a lua o viaţă vreunui animal, care îţi poate deveni prieten mult mai credincios decât orice altă fiinţă asa-zisă raţională."

maia
De Maia
maia
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod