Femeia care a adoptat 12 pisici persane. Cum arată viaţa ei de zi cu zi?

O tânără din Japonia s-a decis să adopte 12 pisici persane Chinchilla, toate extrem de pufoase şi care sunt acum fericite în noul lor cămin.
În ciuda stereotipurilor legate de femeile care ajung să trăiască doar în jurul pisicilor, aceasta se declară complet fericită, numindu-se chiar “Mama Pisicilor”. Contul său de Instagram a explodat şi fotografiile ei au devenit virale pe internet. Ea postează aproape zilnic fotografii pentru a arăta cum este viaţa ei alături de 12 pisici şi spune că nu îi pasă absolut deloc cum o etichetează lumea, deoarece este foarte fericită de când le-a adoptat.

"Sunt cu adevărat fericită, aşa că nu prea îmi pasă de ceea ce gândesc ceilalţi despre faptul că am ales să adopt atâît de multe pisici.
Totul a început în momentul în care am întâlnit-o pe Yuki, prima mea pisică, pe care am găsit-o murdară şi îngheţată de frig pe marginea drumului. Am luat-o acasă",
declară femeia.

Apoi au urmat Shou, Momo, Yuri, Ai, Bruce, Blackie, Kaya, Karu, James, Tiger, Goodie şi s-a format echipa completă de 12 pisici pe care femeia le îngrijeşte foarte bine şi este foarte mândră de ele.

Foto: boredpanda.com
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod