Faceţi cunoştinţă cu Rosie, pisicuţa adoptată de 3 câini husky. Sunt cei mai buni prieteni

Dacă nu erau cei trei câini husky, pisicuţa Rosie nu ar fi supravieţuit. Stăpânele câinilor au salvat-o de pe drumuri, iar cei trei câini au integrat-o imediat în cercul lor!
Dragostea nu are bariere, iar dacă ne uităm la aceste imagini cu trei câini husky care sunt foarte protectori cu noua membră a familiei nu putem să rămânem indiferenţi. Pisicuţa Rosie a fost salvată de pe drumuri şi nu ar fi supravieţuit dacă în casa în care a ajuns nu ar fi primit o asemenea protecţie. Nici surorile care deţin aceşti trei frumoşi câini husky nu s-au aşteptat la o asemenea reacţie.

Însă, din momentul în care pisicuţa a fost adusă în casă ea a fost mereu sub supravegherea şi în atenţia celor trei câini.
Dragostea şi protecţia de care au dat dovadă sunt mai presus de orice cuvinte de laudă. Acum sunt cei mai buni prieteni şi hoinăresc împreună cu stăpânele prin oraş sau se joacă în curte.

Imaginile surprinse de la începutul prieteniei lor şi până în prezent au fost postate pe contul de Instagram special creat pentru ei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod