Eşti de acord cu sterilizarea câinilor cu stăpâni?

Mi-aş dori puiuţi într-o bună zi, poate chiar până la vârsta de 3 ani :) Însă, la cum decurg lucrurile, nu ştiu dacă voi mai avea acest drept. Şi asta pentru că mulţi doresc ca, pe

Mi-aş dori puiuţi într-o bună zi, poate chiar până la vârsta de 3 ani :) Însă, la cum decurg lucrurile, nu ştiu dacă voi mai avea acest drept. Şi asta pentru că mulţi doresc ca, pe lângă sterilizarea câinilor comunitari să aibă parte de acelaşi regim şi animalele cu stăpân.

De exemplu, în Oradea, primarul cere sterilizarea tuturor câinilor, indiferent dacă aceştia au stăpân sau nu. Această măsură se vrea a fi luată pentru reducerea numărului de câini abandonaţi de pe străzile oraşului.

Propunerea, care va fi dezbătută de consilierii locali în această lună, presupune sterilizarea tuturor câinilor cu vârste peste 6 luni, excepţie făcând cei bătrâni sau bolnavi, cât şi cei cu pedigree.

Stăpânii de câini care se vor opune acestei măsuri vor fi nevoiţi să plătească câte 100 lei pentru fiecare animal, anual. Aceşti bani vor fi folosiţi pentru îngrijirea câinilor comunitari. De asemenea, proprietarii de câini vor prezenta, anual, situaţia puilor sau un certificat care să ateste că nu au existat naşteri.

Tu, ca stăpân de animal, doreşti sterilizarea acestuia?

maia
De Maia
maia
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod