El a salvat-o de la eutanasiere, iar ea i-a salvat mama! (video)

Câinii din rasa Pitbull fac parte dintre cele mai devotate animale. O dovedeşte încă o dată o femelă Pitbull care şi-a riscat viaţa şi a rămas fără un picior în încercarea de a-şi salva

Câinii din rasa Pitbull fac parte dintre cele mai devotate animale. O dovedeşte încă o dată o femelă Pitbull care şi-a riscat viaţa şi a rămas fără un picior în încercarea de a-şi salva stăpâna.


Impresionanta poveste a avut loc în Massachusetts, Statele Unite. Câinele a sărit în ajutorul femeii care se prăbuşise inconştientă pe calea ferată. Când şi-a văzut stăpâna în pericol, Lilly, căci acesta este numele căţelei, a început să tragă femeia, Christine Spain (54 de ani), cu dinţii de pe şine.

Femeia a scăpat fără nicio zgârietură, însă întâmplarea l-a costat pe patruped un picior.

"Am salvat-o pe Lilly, iar Lilly i-a salvat viaţa mamei mele", a declarat pentru ABC News fiul femeii salvate. El a fost cel care a scăpat-o pe Lilly în urmă cu trei ani de la eutanasiere din dorinţa de a o ajuta pe mama lui să treacă peste problemele (alcoolism, depresie şi anexietate) cu care se confrunta.

Potrivit medicilor veterinari, Lilly va putea merge din nou, însă la vârsta ei, îi va fi greu să se acomodeze cu mersul pe trei picioare.

maia
De Maia
maia
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod