"Donează o conservă" pentru animalele fără stăpân!

Vrei să ajuţi? Fă o faptă bună la începutul primăverii şi donează hrană pentru fiinţele mai puţin norocoase. Sâmbătă, 12 martie, eşti aşteptat începând cu ora 11.00 până la 18.00

Vrei să ajuţi? Fă o faptă bună la începutul primăverii şi donează hrană pentru fiinţele mai puţin norocoase. Sâmbătă, 12 martie, eşti aşteptat începând cu ora 11.00 până la 18.00 în Parcul Obor la prima ediţie din acest an realizată în aer liber a campaniei "Donează o conservă". În plus, ai ocazia să adopţi un animăluţ.

Dacă nu ai planuri pentru acest weekend şi vremea frumoasă te va scoate la plimbare, treci prin Parcul Obor din faţa Primăriei Sectorului 2 (ţarcul pentru căţei) şi dăruieşte hrană pentru animalele fără stăpân.

Această acţiune este menită pentru a strânge mâncare pentru animalele aflate sub îngrijirea Asociaţiei Robi dar şi pentru a le găsi un cămin stabil.

Ce altă metodă mai bună de a te pregăti de Sărbătorile Pascale decât prin fapte bune? Mulţumeşte-i Domnului pentru tot ce ai primit, dăruind la rândul tău celor care au nevoie de ajutor.

maia
De Maia
maia
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod