Cruzime fără margini: Cai mutilaţi din răzbunare

Animalele cad victime zilnic furiei şi nesăbuinţei oamenilor. Una dintre cele mai recente şi pline de cruzime fapte a avut loc într-un sat din Prahova, iar în urma ei trei cai au rămas

Animalele cad victime zilnic furiei şi nesăbuinţei oamenilor. Una dintre cele mai recente şi pline de cruzime fapte a avut loc într-un sat din Prahova, iar în urma ei trei cai au rămas mutilaţi.

Potrivit stirileprotv.ro, nişte săteni care se certau pe o fâneaţă au decis să se răzbune cu sadism pe trei cai nevinovaţi, aflaţi la locul şi momentul nepotrivit. Animalelor li s-au tăiat limbile pentru a nu mânca iarba. Una dintre victimele măcelului este şi un mânz de doar un an.

"I-a tăiat şi nervul, el nu mai controlează limba, se usucă pe picioare, dacă nu mai poate să mănânce acum, se chinuie de foame", a povestit printre lacrimi proprietarul calului pentru Ştirile ProTV.

Mânzul a fost transportat la un adăpost din Corbeanca, unde o fundaţie pentru protecţia animalelor va plăti costurile tratamentului. Şi ceilalţi doi cai mutilaţi au fost examinaţi de veterinar, însă starea lor nu este stabilă încă.

maia
De Maia
maia
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod