Cele mai amuzante pisici care „dau erori”. Stăpânii au făcut un grup online cu mâțele lor „defecte”

Atunci când asistă la comportamentul bizar al animalelor de companie pe care le dețin, mulți oameni își pun aceeași întrebare: „Oare pisica mea e defectă?”.
Pentru că pisicile par să aibă multiple personalități și reușesc să ne aducă mereu zâmbetul pe buze cu trăsnăile pe care le fac, stăpânii de pisici au făcut un grup pe platforma Reddit unde postează cele mai ciudate lucruri pe care acestea le fac.

De la poziții anormale de somn, la locuri în care nimeni nu și-ar fi imaginat că poate încăpea o pisică și până la obsesii bizare, cum ar fi aceea de a linge insistent un întrerupător, poți găsi de toate pe grupul cu pisici „defecte”.

Citește și: Freddie Mercury şi pisicile sale.
17 imagini care demonstrează cât de mult le-a iubit

Este uimitor cât de puține lucruri știm despre pisicile noastre. De exemplu, nu toate urăsc apa. Unele dintre ele preferă să doarmă în chiuvetă, sub jetul de apă, după cum o demonstrează imaginile din grupul de pe Reddit. Alte pisici dorm cu ochii deschiși, iar altele se comportă precum liliecii și se odihnesc cu capul în jos. 

Descoperă cele mai amuzante imagini cu pisici care par să dea erori.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod