Cazul copilului ucis de câini: Cine sunt vinovaţii? Spune-ţi părerea!

Câinii pot fi extrem de periculoşi şi, cu siguranţă, locul lor nu este pe străzi, atât pentru siguranţa oamenilor, cât şi pentru a lor. Un copil în vârstă de patru ani a murit, luni, 2

Câinii pot fi extrem de periculoşi şi, cu siguranţă, locul lor nu este pe străzi, atât pentru siguranţa oamenilor, cât şi pentru a lor. Un copil în vârstă de patru ani a murit, luni, 2 septembrie, după ce a fost atacat de câini, pe proprietatea unei firme, din apropierea Parcului Tei, din Sectorul 2. Fratele acestuia, de şase ani, a fost muşcat de un picior, dar a reuşit să fugă şi să-şi anunţe bunica. Pe corpul copilului au fost găsite sute de plăgi, la autopsie stabilindu-se că acesta a murit din cauza hemoragiei externe.

Cine sunt vinovaţii pentru această tragedie? Câinii pentru că au instincte primare şi reflexe de animal, oamenii responsabili de prezenţa animalelor pe străzi sau bunica, cea care şi-a lăsat nepoţii nesupravegheaţi?

Administratorul terenului de lângă Parcul Tei, unde copilul de patru ani a fost omorât de câini, a fost amendat cu 2.000 de lei pentru că nu avea plan de pază, iar paznicul care supraveghea proprietatea a fost sancţionat cu 300 de lei, potrivit unor surse din Poliţia Capitalei.

Pe lângă cei doi, primarul Sectorului 2, Neculai Onţanu, a emis miecuri dispoziţia de sancţionare a lui Aurel Dobrilă, director general al Poliţiei Locale, şi a Isabelei Hurjui, director general al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului. Cei doi directori, potrivit gândul.info au fost sancţionaţi "pentru lipsa de reacţie în realizarea atribuţiilor ce revin, conform legii, celor două instituţii în legătură cu cazul copilului omorât de câinii comunitari pe terenul unei firme private", se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Sectorului 2.

Să fie ei singurii care merită traşi la răspundere pentru moartea unui copil?

maia
De Maia
maia
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod