Căţelul lui Adrian Iovan încă îşi aşteaptă stăpânul la poarta casei

Moartea violentă a pilotului Adrian Iovan în urma accidentului de luni din Munţii Apuseni a adus tristeţe în sufletele multor oameni, dar şi a câinelui său. Max, căţelul lui Adrian Iovan,

Moartea violentă a pilotului Adrian Iovan în urma accidentului de luni din Munţii Apuseni a adus tristeţe în sufletele multor oameni, dar şi a câinelui său. Max, căţelul lui Adrian Iovan, îşi plânge şi el stăpânul.

În ciuda frigului şi a ploii, căţeluşul nu s-a dezlipit de lângă poarta casei în ultimele ore, aşteptând parcă întoarcerea pilotului acasă. Cu privirea tristă, Max îl aşteaptă cuminte pe eroul care a salvat cinci vieţi, fără să ştie însă că acesta nu se va mai întoarce niciodată.

Adrian Iovan, 55 de ani, a murit luni în urma unui accident aviatic, în timp ce pilota un avion pentru o cursă medicală.

Accidentul în urma căruia pilotul şi o studentă la Medicină au murit s-a produs luni după-amiază, puțin după ora 16:00. Echipajele de salvare însă au reușit să ajungă abia după șase ore. Adrian Iovan a reușit o aterizare de urgență într-o zonă muntoasă accidentată, la peste 1.400 de metri altitudine, la graniţa judeţelor Cluj, Alba şi Bihor, salvând astfel vieţile medicilor pe care îi transporta.

Sursă foto: Libertatea

maia
De Maia
maia
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod