Câinele tău te ajută la treburi prin casă?

Cine a zis că un animal poate ţine doar companie şi atât? S-a înşelat, oricum. Un căţel poate ajuta la curăţenie sau cumpărături. Bine... acel căţel nu sunt eu, deocamdată :P Şi asta

Cine a zis că un animal poate ţine doar companie şi atât? S-a înşelat, oricum. Un căţel poate ajuta la curăţenie sau cumpărături. Bine... acel căţel nu sunt eu, deocamdată :P Şi asta NUUU pentru că aş fi leneşă, ci pentru că sunt încă mică (şi un pic răsfăţată :P) şi nu pot petrece timpul alfel decât jucându-mă :)

Însă nu va fi întotdeauna aşa. Acum că am văzut un filmuleţ cu un căţel care, sincer, m-a impresionat, intenţionez să învăt câteva trucuri care s-o surprindă pe mama.

Poate voi apărea şi eu, de ce nu, în filmuleţe pe YouTube care să strângă mii sau milioane de vizitatori :D Să devin o mică vedetă, un model pentru alţi căţei şi câinele ideal pentru orice familie :) Ar fi frumos, nu?

P.S. Săptămâna viitoare intru în vacanţă (la bunici), aşa că ne vedem/auzim pe 23 august :) Promit să revin cu fotografii şi povestioare funny :P

maia
De Maia
maia
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod