Câinele, cel mai bun prieten al unei femei agresate

Uită de diamante. Câinii sunt cei mai buni prieteni ai unei femei. Cazul cântăreţei Alexandra Stan a adus în atenţia publicului numeroasele cazuri de violenţă domestică, în care majoritatea

Uită de diamante. Câinii sunt cei mai buni prieteni ai unei femei. Cazul cântăreţei Alexandra Stan a adus în atenţia publicului numeroasele cazuri de violenţă domestică, în care majoritatea victimelor sunt femei. Pentru femeile care au nevoie de protecţie, salvarea poate veni din partea unui câine. Aşa s-a întâmplat în cazul unei americance al cărei animal de companie i-a salvat viaţa.

Diana Walbert face parte dintre femeile agresate de partener. Femeia a încasat bătăi crunte de la iubitul ei, Nicholas Clark, timp de ani de zile.

În una dintre aceste zile, iubitul agresiv a fost la un pas să-şi omoare partenera.

Lilly, pitbull-ul femeii în vârstă de 3 ani, a reacţionat imediat atunci când şi-a văzut stăpâna doborâtă de lovituri. Agresorul, înarmat cu o sabie ninja, a fost imobilizat de animal, care a sărit să o apere pe femeie şi l-a muşcat de mâini. Nicholas a sărit speriat pe geamul de la etajul casei, apoi s-a ascuns în curte, sub două saltele, unde a şi fost găsit de poliţie.

"Ne bazăm una pe cealaltă.

Ea ştie că eu voi avea mereu grijă de ea şi eu ştiu că şi ea va avea grijă de mine. Sunt binecuvântată să o am pe Lilly", a declarat Diana după incident.

maia
De Maia
maia
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod