Apel către iubitorii de animale: Câinii de la adăpostul Glina au nevoie de ajutor

320 de câini ar putea să moară îngropaţi în zăpadă la adăpostul de câini de la Glina. Îngrijitorii nu pot ajunge la ţarcuri pentru a duce hrană celor 320 de animale care au rămas în

320 de câini ar putea să moară îngropaţi în zăpadă la adăpostul de câini de la Glina. Îngrijitorii nu pot ajunge la ţarcuri pentru a duce hrană celor 320 de animale care au rămas în zăpadă. Deşi în ajutor au venit voluntari de la mai multe asociaţii, aceştia nu fac faţă, scrie realitatea.net. În zăpadă sunt prinse aproximativ 25 de ţarcuri, iar în fiecare se află 2-3 câini.

"Acum 2 ani, în adăpostul Glina, zăpada abundentă şi viscolită a îngropat întreg adăpostul, la propriu, cu cuşti şi câini, sub nămeţi.

Astăzi, Adăpostul Glina se află în aceeaşi situaţie tragică şi disperată, iar puţinii oameni care se îngrijesc de aceste suflete, Asociaţiile ROBI şi A Doua Şansă, vă imploră pe toţi cei care puteţi, să daţi ASTĂZI o mână de ajutor, câinii sunt literalmente sub zăpadă! Contact: Carmen - 0744 440 089  şi Ioana - 0769 681 129", e apelul celor două asociaţii.

maia
De Maia
maia
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod