Animalele sălbatice nu sunt animale de companie! Un hipopotam şi-a ucis stăpânul

Un hipopotam crescut ca animal de companie şi-a ucis stăpânul, cel care-l îngrijea de la vârsta de 5 săptămâni şi care îl considera drept "un fiu", scrie DailyMail. Animalul, denumit

Un hipopotam crescut ca animal de companie şi-a ucis stăpânul, cel care-l îngrijea de la vârsta de 5 săptămâni şi care îl considera drept "un fiu", scrie DailyMail.

Animalul, denumit Humphrey, cântărea 1.200 de kilograme şi era crescut de un fermier sud-african în vârstă de 40 de ani. Tragedia a avut loc sâmbătă, când Humphrey l-a muşcat pe Marius Els, l-a tras în apă şi l-a ucis.

Hipopotamul are în jur de şase ani şi a fost salvat dintr-o inundaţie pe când avea doar 5 săptămâni.

De atunci a fost crescut de Marius Els, cu care avea o relaţie specială, după cum însuşi Marius declara. Imaginile şi filmuleţele postate pe Youtube confirmau prietenia dintre cei doi şi nu prevesteau tragedia care avea să aibă loc.

"Humphrey este ca un fiu pentru mine. Mulţi oameni nu înţeleg relaţia noastră şi cred că poţi fi prieten doar cu pisici, câini sau alte animale domestice. Eu însă sunt prieten cu cel mai periculos animal din Africa", declara Marius Els.

maia
De Maia
maia
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod