Alege hainele potrivite pentru animalul tau de companie!

Johnston recomanda obiecte vestimentare cateilor de talie mica, cu par scurt, pentru care, intr-adevar, frigul le poate dauna. Nu trebuie sa privesti animalul de companie ca pe un accesoriu care trebuie sa se asorteze cu ceea ce poti tu!

Utile animalelor de companie, dar si tie in calitate de stapan, mai ales pentru aceasta perioada cand intunericul se lasa mai repede, sunt accesorii reflectorizante. Curele, veste, haine si hamuri cu elemente reflectorizante sau luminoase pot fi gasite in multe dintre pet shop-urile mari.

Folosindu-le, te vei asigura ca animalul de companie este vizibil de la distanta mare pe intuneric, scazand astfel nu doar riscul de a fi pierdut, dar mai ales pe acela ca animalutul sa fie lovit accidental de biciclisti sau soferi.


"Hainutele pentru caini se vand cel mai bine iarna, cele mai cautate produse fiind pelerinele de ploaie, pulovarasele, vestele matlasate si prinzatorile de par si agrafele. Deocamdata, la magazinul nostru, cererea nu este foarte mare, dar speram sa creasca. Momentan, noi avem doar produse pentru caini de marime mica si medie, insa am primit foarte multe cereri de la persoane care au caini de talie mare.", declara reprezentatii Hainepentrucaini.ro. Aici, o pelerina de ploaie pentru catelusul tau costa 73 lei, un palton ajunge la 234 lei, iar o vesta costa 129 lei.

Dogshop.ro ofera catelusului tau hanorace a caror preturi variaza intre 70 si 100 lei, jachete din denim la 80 lei, agrafe de 10 lei, caciulite la 30 lei si chiar tricouri de 40 lei.


Potrivit femalefirst.co.uk, organizatia nonguvernamentala RSPCA care se lupta pentru drepturile animalelor, intentioneaza sa dea in judecata stapanii care isi imbraca in mod exagerat animalele de companie pe care le detin. In cazul in care acest lucru se va intampla, soarta industriei de haine pentru animale ar fi periclitata, mai ales ca in Marea Britanie exista multi designeri care au astfel de linii de creatie (Ben de Lisi, Vivienne Westwood). Unele animale de companie sunt fortate de catre stapanii lor sa poarte pantaloni si chiar pantofi, pentru a fi in trend...

Inainte de a-ti imbraca animalul de companie, gandeste-te daca ii sunt utile acele obiecte vestimentare, daca il ajuta in vreun fel; nu face acest lucru doar pentru satisfacerea capriciului propriu!
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ana pe 2 Dec 2009, 11:35
    haine de animale

    as vrea sa-i cumpar motanului meu tigrat cu portocaliu si alb niste haine la moda...stie cineva vreun site?????este maidanez,iar daca se intinde are aproape un metru lungime!!!!!!!:x

    0
    0

  • johanna galis pe 27 Feb 2009, 18:55
    haine caini

    www.helloyorkies.ro haine caini, catei mobilier si accesorii!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod