Ajută-ți animalul să slăbească uşor şi sănătos cu programul pentru animale Satiety

Programul de gestionare a greutății Satiety “E timpul să iei măsuri”, www.slabestesanatos.satiety.ro, este un program unic în România ce se desfăşoara la nivel naţional în cabinetele veterinare, adresat câinilor şi pisicilor supraponderale.

Știați că un animal din două este expus riscului obezității, iar procentul acestui fenomen este în creștere? Supraponderabilitatea și obezitatea sunt frecvente în rândul câinilor și pisicilor, predispun la o varietate de boli, reducându-le durata de viață.

Pierderea în greutate implică restricții privind aporturile energetice alimentare în combinație cu o creștere a nivelurilor de activitate. De cele mai multe ori restricțiile de hrană ca parte a dietei le determină pe animale să înceapă să cerșească sau să caute resturi.

De aceea, de cele mai multe ori, este afectată relația dintre proprietar și câinele ori pisica sa, propietarul renunțând treptat la hrana potrivită animalului.

Demarat în 2015, programul international de reducere a greutatii Satiety a implicat 1325 de câini și pisici din 27 de țări, și a generat rezultate excepționale: pentru 97% dintre animalele implicate s-a observat o reducere a greutății, iar în 81% dintre cazuri nu au manifestat senzație de foame între mese. De asemenea, 89% dintre proprietarii de câini și 90% dintre proprietarii de pisici s-au declarat mulțumiți sau foarte mulțumiți de efectele programului.

În România, din februarie 2015 până în prezent, în parteneriat cu medicii veterinari și cu proprietarii câinilor și pisicilor, programul Satiety a contribuit la îmbunătățirea calității vieții pentru 206 câini și pisici, care au pierdut în total 204 kg.

Satiety “E timpul să iei măsuri” continuă și în 2016 cu același mecanism simplu ce ajută, atât medicul veterinar cât și proprietarul, să urmarească, să ajusteze aportul de hrană la nevoie și să înregistreze evoluția animalului pe toată durata programului.

Pornind de la observațiile medicilor veterinari și ale proprietarilor de animale, Royal Canin a creat cel mai bun răspuns nutriţional pentru câinii şi pisicile supraponderale sau obeze: Royal Canin Satiety Weight Management.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod