Afacere de succes: Pălării pentru pisici

Se pare că peste graniţe există oameni mai inventivi şi mai iubitori cu animalele lor. Astfel că pisicuţele şi căţeii sunt mai răsfăţaţi şi mult mai cocheţi. Din acest motiv,

Se pare că peste graniţe există oameni mai inventivi şi mai iubitori cu animalele lor. Astfel că pisicuţele şi căţeii sunt mai răsfăţaţi şi mult mai cocheţi.

Din acest motiv, afacerile cu hăinuţe şi accesorii pentru animalele de companie se înmulţesc de la o zi la alta. Una dintre femeile care şi-au transformat pasiunea într-o afacere de succes este şi Carolyn Cooling, Houston, Texas, care confecţionează pălării speciale pentru pisici. Inspiraţia o aduc pisicile ei, pe care le răsfaţă cu modele unicat.

"Ideea mi-a venit când am văzut în vitrina unui magazin o pălărie de cowboy pentru animale dar cu un preţ exorbitant. Astfel, am decis să aduc calitate la preţuri mai bune. Nu aş fi făcut nimic fără pisicile mele. Tot ce am creat a fost pentru a li se potrivi lor. Cea mai mare satisfacţie pe care o am din această afacere nu sunt câştigurile materiale, ci feedback-ul pe care îl primesc de la clienţi. Zilnic primesc scrisori care conţin şi fotografii cu animăluţele care-mi poartă pălăriile," povesteşte Carolyn, citată de DailyMail.

Sper să primesc şi eu una de Crăciun...
cu floricică... roşie :)


maia
De Maia
maia
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod