Adoptă un prieten! Adoptă un animal!

Dacă ai loc în viaţa ta pentru încă un prieten, nu ezita şi adoptă unul! Cum? Unde? Asociaţia Robi organizează în fiecare sâmbătă (dacă vremea permite) la Bucur Obor un târg de

Dacă ai loc în viaţa ta pentru încă un prieten, nu ezita şi adoptă unul! Cum? Unde? Asociaţia Robi organizează în fiecare sâmbătă (dacă vremea permite) la Bucur Obor un târg de animăluţe părăsite.

În afara acestei zile, poţi lua un animăluţ acasă trimiţând un email pe adresa: office@4animals.ro. În acest mail trebuie precizat de care dintre căţeii sau pisicuţele aflate pe paginile de adopţii ale Asociaţiei Robi eşti interesat.

Aşa a fost adoptată şi Norişor, pisicuţa Anei, prietenei mamei.

O frumuseţe de fetiţă, albă cu o pată neagră la ochi. Deşi nu mă priveşte cu ochi buni când mergem în vizită (e puţin speriată) şi mă evită atât cât apartamentul îi permite, mie îmi e dragă tare :) Şi o înţeleg că e fricoasă. E mică (are doar 5 luni) şi, probabil, a trăit prea multe pentru vârsta ei.

Dacă iubeşti animalele şi îţi doreşti un plus de bucurie în viaţa ta, adoptă un suflet părăsit. În fiecare sâmbătă (de la începutul primăverii până la sfârştul toamnei), în Bucureşti, sector 2, lângă magazinul Bucur Obor (în parcul din faţa Primăriei Sectorului 2, într-unul dintre cele două spaţii rezervate plimbării câinilor de companie), între orele 12:00 - 18:00, găseşti animale care aşteaptă un stăpân.

maia
De Maia
maia
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod