Acţiune caritabilă de achiziţionare a unui scaun cu rotile pentru câini

Ce ai face dacă prietenul tău cel mai bun ar fi diagnosticat cu o boală gravă? Ai căuta metode să-l ajuţi, nu? La fel a făcut şi Ryder McConathy, un băieţel de doar 8 ani din Kentucky,

Ce ai face dacă prietenul tău cel mai bun ar fi diagnosticat cu o boală gravă? Ai căuta metode să-l ajuţi, nu? La fel a făcut şi Ryder McConathy, un băieţel de doar 8 ani din Kentucky, pentru boxerul său pe nume Casious.

Casious este un câine în vârstă de 9 ani care a fost diagnosticat cu mielopatie în iarna anului 2012, iar mersul a devenit aproape imposibil pentru el. Norocul lui Casious este că are un stăpân care îl iubeşte şi este dispus să facă mari sacrificii pentru el.

Pentru a-şi ajuta patrupedul, Ryder a scos la vânzare în scop caritabil magneţi de frigider cu desene animate şi brelocuri cu piese de lego confecţionate de el. Astfel, tânărul stăpân a reuşit să strângă 315 dolari, bani cu care i-a cumpărat animalului său un dispozitiv cu roţi care-l ajută pe Casious să se deplaseze. În plus, în urma acţiunii caritabile, copilului i-au mai rămas câţiva dolari pe care i-a donat unei fundaţii umanitare.

maia
De Maia
maia
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod