35 de zile închis într-un adăpost pentru câinii fără stăpân

Sean Le Vegan, un iubitor de animale din Manchester, Anglia, a decis să petreacă mai mult de o lună într-un adăpost pentru animalele fără stăpân. Motivul? Britanicul vrea să atragă atenţia

Sean Le Vegan, un iubitor de animale din Manchester, Anglia, a decis să petreacă mai mult de o lună într-un adăpost pentru animalele fără stăpân. Motivul? Britanicul vrea să atragă atenţia asupra situaţiei deplorabile a câinilor fără stăpân şi pentru a încuraja adopţia acestora.

Bărbatul în vârstă de 35 de ani lucrează ca web-designer şi voluntar la adăpostul de câini din oraşul său pentru care vrea să strângă şi bani. Decizia de a împărţi o cuşcă cu animalele a luat-o din dorinţa de a le oferi vizitatorilor o experiență unică din lumea canină de după gratii.

Timp de 35 de zile, cât stă un câine în adăpostul din Manchester, bărbatul, ca şi celelalte animale, nu va mânca nimic în primele patru zile, primind doar apă și o pătură. După, se va hrăni cu mâncare de câini vegetariană. Va avea parte de o singură oră de libertate pe zi, pentru a folosi toaleta și a se înviora. De asemenea, i-a fost implantat și un cip în umăr, la fel ca celorlaltor câini, potrivit Oddity Central.

Află mai multe din clipul de mai jos.

maia
De Maia
maia
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod