3 soluţii ca să-ţi laşi animalele de companie acasă când pleci în vacanţă

Înainte de a pleca în vacanţă, trebuie să te asiguri că laşi totul în ordine, inclusiv soarta animalului tău de companie. Dacă nu eşti dispusă să-ţi iei pisica şi câinele în vacanţă, avem pentru tine cele mai bune soluţii pentru ca animăluţele să rămână în siguranţă acasă.
Înainte de a vedea care sunt cele mai bune soluţii pentru animalele de companie, ar fi bine să te asiguri că le cumperi suficient de multă hrană încât să le ajungă pe tot parcursul vacanţei tale. De asemenea, fă-le curat în culcuş şi lasă la îndemână o listă cu sfaturi pentru cei care vor avea grijă de animale.

1. Soluţii pentru a lasă animalele de companie pe timp de vacanţă: Angajează-le o bonă

De câţiva ani, bonele pentru animalele de companie sunt la mare căutare în rândul persoanelor care din diferite motive pleacă pentru o perioadă mai lungă de acasă. Dacă te pregăteşti pentru vacanţa de iarnă, interesează-te din timp cum poţi angaja o astfel de bonă şi ce buget trebuie să aloci pentru această facilitate.

De asemenea, este bine să te interesezi cum îşi desfăşoară bona treaba, adică dacă vine să stea în permanenţă în casa ta sau dacă vine una-două ore pe zi, ce sarcini îndeplineşte, dacă face curat în culcuşul animalelor, dacă are experienţă etc.

2.
Du-ţi animalele la un hotel


Hotelurile şi pensiunile pentru animalele de companie sunt şi ele o soluţie bună în cazul în care pleci în vacanţă şi vrei să fii liniştită şi sigură că odorurile tale sunt îngrijite ca la carte. Cele mai multe pet hotels dispun de camere încălzite, covoraşe, pătuţuri speciale, la care se adaugă o mulţime de alte facilităţi. În plus, cel mai probabil îţi vei putea monitoriza animalele de companie de la distanţă, prin serviciul de live-webcam.

Din nou, ar fi bine să te interesezi din timp la ce hotel vrei să-ţi laşi animalele de companie şi să rezervi rapid camere, întrucât cererea este mare şi locurile se ocupă imediat.

Este bine să ştii că, în cele mai multe hoteluri pentru animalele de companie este nevoie să prezinţi un certificat prin care să demonstrezi că necuvântătoarele au toate vaccinurile la zi şi că sunt deparazitate.

Preţul pentru cazarea animalelor de companie în hoteluri special amenajate pentru ele nu este deloc unul mic, dar cel puţin ştii că merită să cheltuieşti pentru confortul necuvântătoarelor tale.
O noapte de cazare la un hotel sau o pensiune costă între 60 şi 120 de lei, în funcţie de facilităţi.

Dacă bugetul tău este mai mic, poţi opta pentru cazarea animalelor de companie în padocuri, adică în cuşti termoizolate şi încălzite, cu podină de lemn. O noapte de cazare într-un astfel de spaţiu te costă 40 de lei.

3. Soluţii pentru a lasă animalele de companie pe timp de vacanţă: Lasă-le la o cunoştinţă apropiată

Mult mai puţin costisitoare este varianta în care îţi laşi animalele de companie la un prieten bun sau la o cunoştinţă apropiată. Trebuie doar să laşi mâncare la discreţie şi câteva sfaturi de îngrijire, mai ales dacă persoana respectivă nu are experienţă în îngrijirea animalelor.
Dacă nu ai cum să laşi animalele de companie la cineva, poate poţi ruga un prieten să treacă zilnic pe la tine, să le scoată afară şi să le hrănească
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod