20 de imagini adorabile cu căţei utilitari în prima lor zi de muncă

Prima zi de muncă nu este de obicei una prea uşoară. Emoţiile, stresul şi grija pentru ceea ce va urma pun stăpânire pe cei care încep activitatea la un nou loc de muncă şi mai ales pentru cei care se află la primul lor job.
Dar dacă oamenii îşi fac griji pentru orice, atunci căţeii utilitari sunt un exemplu bun de urmat. Câinii utilitari, care de multe ori sunt antrenaţi pentru misiuni cât se poate de serioase şi dificile, dau dovadă de curaj din prima zi.

Nu te lăsa păcălit de feţele lor drăgălaşe şi lăbuţele mici. Aceşti patrupezi simpatici se antrenează pentru misiuni importante.

Câinii poliţişti, câinii de frontieră sau câinii însoţitori pentru persoanele cu handicap îşi iau misiunea în serios din prima zi.
Chiar dacă obosesc repede şi mai trag şi câte un pui de somn...

Sunt antrenaţi să facă faţă unor situaţii dificile, să depisteze droguri, explozibil, să ia urma infractorilor sau să ghideze persoanele care se bazează total pe ei, aşa cum este cazul câinilor însoţitori.


Descoperă câteva fotografii cu căţei utilitari la începutul carierei lor. Îţi vor ajunge la inimă!
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod