Ziua in care m-am indragostit de ea

Recent m-am indragostit. Si am facut-o atat pentru exterior, cat si pentru interior. Cat despre ce ascunde in suflet… nici nu mai vorbesc! Intre mine si Mazda CX-3, intrucat despre ea vorbesc (credeati ca despre un barbat?), a fost dragoste la prima vedere! Daca un barbat nu se uita atat de mult la linia de design, ci mai intai la specificatiile tehnice, pentru mine conteaza cum arata. Imi place ca masina in care merg sa fie una frumoasa! Pai? Nu era vorba aceea din popor ca ce e frumos si lui Dumnezeu ii place?

Asadar, Mazda CX-3 m-a cucerit prin aspect. Iar touch-ul final a fost cand i-am deschis usile. Toate 5! Super spatioasa la interior. M-am si gandit imediat cat de confortabil va sta atat cainele meu (si nici nu e micut, la vreo 45 de kilograme – ca sa fim corecti), dar si prietenii cu care plec in drumetii. Din punctul asta de vedere, Mazda CX-3 mi s-a parut masina ideala de mers in afara Bucurestiului. Pai, ai si tu in spate unde sa pui cafeaua, apa, rontaielile. Iti stau picioarele ca la Business Class in avion, oricat de in spate ar impinge cei din fata scaunele. Daca mai ai si un prichindel cu tine, are spatiu de manevra. Trust me! Mai mult, doamnelor (fiindca voua ma adresez in principal), problema “unde pun eu atatea bagaje?!” nu mai exista. Porbagajul are un compartiment “secret”. Deci puteti declara domnului din viata voastra mai putine bagaje la purtator. Aveti unde sa le ascundeti. Bine, daca nu aveti extra pasageri, mai incap cateva trollere si in spate (pe banchete si intre scaune)…. In plus, materialele care o imbraca la interior fac cinste utilizatorului. Piele, piele intoarsa. Totul de o eleganta absoluta. Nu este nimic prea mult, cum nici nu este prea putin.

Si cum nu se poate sa te ghidezi doar dupa exterior si interior, let’s drive! Nu? Prima mare bucurie a fost sa scap de stresul GPS-ului pe telefon. Sistem Android de la bord… “Cea mai buna dotare tehnica pe care i-o puteau aplica!” – mi-am spus in sinea mea. Ei, as! Surprizele nu s-au oprit aici. Odata pornita la drum m-a mai scapat de o himera. Celebra intrebare “Oare cu cat am voie sa merg in zona aceasta?” si-a gasit raspunsul. Deasupra volanului exista un ecran pe care ti se afiseaza atat viteza de croaziera, cat mai ales limitarea de viteza din zona in care te afli. Si daca tot ai pornit la drum, cred ca este important cum simti masina. Pana sa o cunosc pe Mazda CX-3 fugeam de masinile mai marisoare. Mi se parea ca nu mi se potrivesc sau ca nu as putea sa le gestionez. Ei bine, gresit! Masina asta se aseaza atat de bine la drum si are inaltimea ideala. Dar ceea ce m-a fascinat cel mai mult la aceasta masina a fost frana de parcare, care este electrica. Pac! Ai apasat butonul si masina sta instant nemiscata. Adio acelor momente cand iti mai fugea in spate, de capul ei.

MAZDA CX-3 stie sa iti faca drumul lin si condusul o placere! Nu conteaza ca mergi in oras sau ca esti pe drumuri cu serpentine. Masinuta asta pare ca te poarta pe un norisor din povesti. Este atat de stabila si iti confera atat de multa siguranta incat, daca legea ar fi permis la noi in tara, o putea conduce si cineva de doar 16 ani.

Gama de culori este pentru toate gusturile, varstele si ambele sexe. Dar eu optez pentru nuanța Rosu Soul Crystal. Este culoarea MAZDA si este divina! Unde mai pui ca atunci cand se lasa seara si se aprind stopurile LED… n-ai cum sa nu atragi privirile!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod