Visul unui living de toamna

Pentru ca ai nevoie de un spatiu in care sa te simti confortabil dupa o zi istovitoare petrecuta la birou, iti propun un living de poveste in culorile aramii ale toamnei.

Suntem in plina toamna, soarele isi pierde din puteri, iar ploile si ceata isi fac loc in viata noastra. Si cum nu ar fi de-ajuns, fiecare isi reia indatoririle, iar impreuna cu ele si stresul zilnic.

Natura parca "explodeaza" sub ochii nostri intr-o puzderie de culori vii. Noua nu ne ramane decat sa imbratisam aceasta feerie si s-o aducem in casele noastre.

In aceasta perioada, cand ziua pierde teren in fata noptii, iar incaperile se intuneca vazand cu ochii, este binevenita o schimbare in ambientul de interior.

O incapere care-si merita tot interesul din partea ta este livingul - un spatiu in care petreci cele cateva ore dupa o zi chinuitoare de munca si poate, daca esti norocoasa, sfarsitul de saptamana.

Ai nevoie de un locusor reconfortant, calmant, in interiorul caruia sa se dezvolte o atmosfera calda si linistita. Asadar, lasa imaginatia sa lucreze pentru tine.

Sub picioarele ostenite se intinde o dusumea din scanduri late orientate spre fereastra, astfel incat lumina zilei poate patrunde fara probleme prin perdeaua translucida.

Draperia uitata intr-o parte a ferestrei isi lasa faldurile grele sa se onduleze molatec peste podeaua invechita de nuc.
Sau poate nu e nuc, poate este mahon imbatranit de timp si ploi, ce poarta si acum parfumul ruginiu al toamnelor trecute.
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • shatzi85 pe 11 Oct 2009, 18:29
    fff primitor living-ul

    din totdeauna m-au fermecat incaperile cu semineu

    0
    0

  • niycolle pe 11 Nov 2008, 13:55
    fff frumos

    te imbie la relaxare dupa o zi de munca la birou

    0
    0

  • adaja50 pe 7 Nov 2008, 09:43
    odihna sufletului

    macar putem visa in culori incantatoare!

    0
    0

  • alexandra pe 30 Oct 2008, 15:02
    relaxare

    te imbie la relaxare dupa o zi de munca la birou

    0
    0

  • claudia99 pe 29 Oct 2008, 11:59
    relax

    este super combinatia , felicitari designer-lui

    0
    0

  • muzica53 pe 29 Oct 2008, 10:24
    relaxare

    imi place foarte mult "visul uni living de toamna" o combinatie forte placuta si relaxanta felicitarii pentru designer

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod