Un trend mai puțin obișnuit: Anul acesta se împodobește bradul de Crăciun negru

Au apus vremurile în care Pomul de Crăciun era un brad firav, cu câteva crengi, pe care oamenii îl împodobeau cu bomboane învelite în staniol colorat și beteală argintie.
În prezent sunt atât de multe trenduri și stiluri de brazi încât s-a dezvoltat o adevărată industrie.

Există diferite tehnici de impodobire a bradului, dar și brazi artificiali care arată absolut natural. La polul opus se află brazii artificiale colorați, cei care par ninși sau chiar brazii care includ fibră optică ce luminează. 

Anul acesta, de exemplu, este în trend bradul de Crăciun negru... Poate părea dificil de crezut, dar arată foarte bine. 

Un studiu recent efectuat de compania americană Treetopia a arătat că după verdele tradițional, cel mai popular brad de Crăciun artificial anul acesta este cel de culoare neagră.
În unele state din SUA, printre care Arizona, Delaware, Indiana, Michigan și Wisconsin, bradul de Crăciun negru a fost desemnat cel mai popular model de brad artificial care nu are aspect natural și culoarea verde. 

Iar rețelele de socializare demonstrează că acest trend a cuprins numeroase persoane. Pe Instagram, hashtagul #blackchristmastree are peste 10.000 de rezultate.

Însă Bradul de Crăciun negru nu este o noutate pe piață. Există în magazine de câțiva ani, dar anul acesta, din motive necunoscute, a devenit foarte popular.

Culorile deschise și ornamentele în nuanțe metalice creează un contrast interesant cu un brad artificial de culoare neagră.
Prin urmare, dacă vrei un Crăciun original, poți testa acest trend mai puțin obișnuit.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod