Un hol de intrare primitor şi funcţional

Ce vezi când intri în casă? Păi, holul, ar răspunde cei mai mulţi oameni. Aşa şi este, dar e foarte important ceea ce vezi pe hol. Pe lângă faptul că trebuie să fie foarte primitor, să

Ce vezi când intri în casă? Păi, holul, ar răspunde cei mai mulţi oameni. Aşa şi este, dar e foarte important ceea ce vezi pe hol.

Pe lângă faptul că trebuie să fie foarte primitor, să te invite de fapt în casă, un hol de intrare ar trebui să fie şi foarte funcţional.

Iată câteva sugestii de amenajare pentru hol care te ajută să îţi păstrezi lucrurile în ordine şi să le găseşti atunci când îţi trebuie.

Poliţele sunt o soluţie de depozitare ideală pentru că ajută la amenajarea spaţiilor mici.

Poţi aşeza pe ele obiecte pe care le foloseşti frecvent, dar şi pe cele decorative, dacă vrei o intrare în locuinţa ta elegantă.

Foloseşte o bară magnetică fixată pe un perete sau un corp de mobilier, pe care să-ţi aşezi cheile. Le vei găsi mult mai uşor.

Un coş înalt poate fi o soluţie de depozitare pentru umbrele.

Dacă aşezi o bucată de tablă pentru scris pe perete, holul se poate transforma în "mesageria" familiei. Vă puteţi lăsa mesaje, atât utile, cât şi amuzante.

Coşuri din metal suspendate sunt ideale pentru depozitarea lucrurilor mici, precum crema de pantofi, peria pentru haine, încălţătorul etc.


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod