Un altfel de brad de Crăciun. Cele mai creative modele

Poate nu vrei să faci un brad de Crăciun obişnuit şi preferi ceva mai creativ. Aceste sugestii de decoraţiuni înlocuiesc cu succes bradul de Crăciun!

În ultimii ani s-a lansat un nou trend de a construi singur cu ajutorul lucrurilor preferate un brad de Crăciun. Unele persoane preferă să utilizeze cărţile din bibliotecă pentru a face o decoraţiune care înlocuieşte tradiţionalul brad de Crăciun. De asemenea, crengile uscate sau cele de brad pot să constituie un suport interesant pentru a face un brad modern, cît se poate de diferit de cel cu care ne-am obişnuit de mici.

Anul acesta, trendul în materie de idei creative care înlocuiesc bradul obişnuit se îndreaptă către folosirea instalaţiilor de lumini şi a globurilor care sunt puse pe perete în aşa fel încât să ia forma unui brad.

Rezultatul este unul spectaculos, mai ales atunci când sunt aprinse luminiţele.

De asemenea, cu ajutorul crenguţelor de brad poţi să construieşti un brad modern care poate să fie atârnat de o lustră bine prinsă în tavan.

Fie că împodobeşti un brad de Crăciun în stilul clasic, fie alegi unul dintre modelele deosebite pentru a avea un altfel de brad anul acesta, cel mai important lucru rămâne acela de a te bucura de fiecare moment pe care-l petreci alături de cei dragi în cea mai frumoasă perioadă a anului.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod