Transforma-ti baia intr-o oaza de liniste!

4. Atunci cand alegi un nou robinet, mai intai de toate verifica numarul gaurilor pe care le are chiuveta ta, pentru a afla ce fel de configuratie trebuie sa aiba robinetul de care ai nevoie.

Atentie! Robinetele nu trebuie doar sa arate bine, ci si sa functioneze pe o perioada indelungata de timp. Odata ce ai ales si ai instalat robinetele dorite, poti alege si accesoriile de baie care completeaza stilul intregului spatiu.





5.
Un mod extraordinar de a crea impresia de spatiu mai mare intr-o baie de dimensiuni reduse il reprezinta montarea unei chiuvete-piedestal.
Poti opta pentru materiale cu aspect lustruit.

6. Iata un truc grozav! Fa rost de o scandura veche si vopseste-o. Apoi, taie scandura astfel incat sa se potriveasca pe unul dintre colturile cazii de baie. Foloseste obiectul obtinut drept masuta sau punct de sustinere pentru cartea, radio-ul, lumanarile parfumate sau paharul cu vin - "accesorii" de nelipsit din oaza ta de liniste!

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • pantera_dacs pe 14 Nov 2008, 07:53
    Amenajare bai mici

    Este greu sa amenajezi o bsie ori foarte mare, ori foarte mica.Din cauza ca cei cu baie marerisca sa se piarda in detalii neimportante,cand nu apeleaza la specialist,sau baia mica trebuie sa fie practica si totusi confortabila.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod