Toate aspiratoarele au de acum un lucru in comun: Menalux - sacul universal pentru praf, de la Electrolux

Utilizarea aspiratorului este indispensabila in curatarea locuintei tale, iar pentru ca poluarea si praful din oras se intensifica pe zi ce trece, trebuie sa acorzi o atentie deosebita eficientei cu care functioneaza aspiratorul tau. Alegerea si schimbarea regulata a sacului aspiratorului sunt doua aspecte ce nu trebuie neglijate, deoarece, daca sunt realizate cu grija, pot deveni un ajutor in combaterea prafului din casa, a acarienilor si bacteriilor si, mai mult decat atat, in improspatarea aerului.
Cu toate acestea, probabil ca ti s-a intamplat deseori sa intampini dificultati in alegerea unui sac pentru praf, compatibil modelului tau de aspirator. Afla ca nu esti singurul, deoarece studiile au aratat ca peste 90% dintre consumatori se confrunta cu aceasta problema. De astazi compatibilitatea sacilor pentru aspirator nu va mai fi o grija pentru tine, pentru ca Electrolux vine in ajutorul tau cu sacii universali Menalux, potriviti tuturor modelelelor de aspirator cu sac existente pe piata.

Ultima generatie? Sau un model vechi? O solutie pentru toate aspiratoarele: sacul universal Menalux SOS-ST

Cu un sistem inovator de prindere, sacul universal Menalux SOS-ST va deveni un ajutor de nadejde in casa ta, fiind potrivit oricarui model de aspirator cu sac.
Astfel, chiar daca ai un aspirator de ultima generatie sau unul mai vechi, sacii universali vor fi compatibili cu modelul pe care il detii. Mai mult decat atat, vei putea scapa de grija achizitionarii sacilor pentru o perioada mai lunga, deoarece pachetul contine 3 bucati.

Curatenia casei si prospetimea aerului vin la pachet

Construit dintr-un material sintetic de cea mai buna calitate, sacul universal filtreaza aerul care trece prin el, lasand in urma lui un miros placut, de curat. Mai mult, acesta stopeaza raspandirea alergenilor si a bacteriilor, aspirand pana si cele mai fine particule de praf.


De asemenea, materialul sacului este foarte rezistent si permite aspirarea aerului la orice fel de intensitate. Astfel, vei scapa de grija umplerii sacului pana la terminarea curateniei si vei obtine cele mai bune rezultate indiferent de suprafetele curatate.

Cu siguranta, sacul universal pentru aspirator, Menalux, va raspunde perfect standardelor tale de curatenie, ajutandu-te sa elimini praful si sa te asiguri de calitatea aerului din locuinta ta.


Electrolux este lider global pe piata electrocasnicelor de uz casnic, dezvoltate in colaborare cu utilizatorii profesionisti si gandite special pentru a intampina nevoile reale ale consumatorului.
Compania ofera solutii inovatoare, proiectate cu grija, atat pentru uzul casnic, cat si pentru cel profesional - produse precum frigidere, masini de spalat vase, masini de spalat rufe, aragaze, aspiratoare, sisteme de aer conditionat si electrocasnice mici. Sub marci renumite ca Electrolux, AEG, Zanussi, Frigidaire si Electrolux Grand Cuisine, Grupul vinde in fiecare an mai mult de 50 de milioane de produse clientilor din pese 150 de piete. In 2013 Electrolux a inregistrat vanzari de circa 12.6 miliarde de euro, avand 61.000 de angajati.    

Pentru informatii suplimentare despre Grupul Electrolux, accesati http://group.electrolux.com.
 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod