Super-Femei sau Femei cu super puteri

Sunt fiice. Sunt surori. Sunt mame. Sunt soții. Sunt prietene. Sunt femeile de lângă noi. Au griji. Au treburi. Au un job. Și mai au 24 de ore să le pună pe toate la punct.

Sunt fiice. Sunt surori. Sunt mame. Sunt soții. Sunt prietene. Sunt femeile de lângă noi. Au griji. Au treburi. Au un job. Și mai au 24 de ore să le pună pe toate la punct.

Se trezesc în fiecare dimineață în fața aceleiași linii de start, dar cursa și obstacolele ei se schimbă mai des decât își schimbă ele pantofii, coafura sau culoarea ojei. Dacă azi e patinaj viteză, printre cumpărături, rapoarte și vase, mâine poate fi săritura în înălțime, în care trebuie să orneze cel mai frumos tort pentru a se ridica la standardele celui mai aprig juriu de școală primară.

Mai poate fi o cursă de slalom, printre cafeaua cu prietenele, întâlnirea cu șeful și ridicarea celui mic de la grădi. Sau o probă de tir, în care trebuie să nimerească ținuta perfectă, pentru o cină perfectă, cu familia perfectă. Nicio grijă. O să termine și de data asta pe podium. De ce? pentru că femeile de lângă noi sunt femei cu super puteri.

Sigur cunoști și tu o mamă cu super puterea răbdării, care împletește cele mai frumoase codițe în părul fiicei sale, chiar și după zece ore de muncă.
Sau o prietenă, studentă în ultimul an, care își împarte timpul cu super puterea generozității între ore de voluntariat și vizite la bunicii de la munte. Sau o soție, care spune cu super puterea umorului cele mai deștepte glume după un weekend în care a gătit și a făcut curat cât pentru o săptămână întreagă. Ca să nu mai vorbim despre proaspăta mămică, cea cu super puterea atenției la detalii, activă indiferent de cât de puține ore de somn a avut parte.

Acum păstrează-ți în minte femeia la care te-ai gândit citind rândurile de mai sus și amintește-ți când i-ai spus ultima oară: te admir.


A trecut mult timp, așa-i?
Dar sunt oricum doar cuvinte, ea știe deja treaba asta, așa-i?  Poate așa e, dar ce te oprește de la a-i spune asta în fiecare zi? Ea nu se oprește niciodată din fuga prin azi. Ea nu ocolește niciodată un obstacol. Ea nu-și ia niciodată o pauză din a fi super-femeia de lângă tine.

Ariel și Indesit au înțeles cu cine au de-a face. Cu niște femei deosebite și perfecționiste, cu niște femei inteligente și iubitoare. Cu niște femei care merită să fie apreciate, lăudate și ajutate în fiecare moment, din fiecare zi.
Așa cum Indesit recomandă Ariel, Ariel îți recomandă să îi spui ce înseamnă ea pentru tine. Vino pe pagina de Facebook Ariel, intră în aplicația Super-Femeia Ariel și nominalizează o super-femeie de lângă tine. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod