Supă cremă de fasole


Eşti în Postul Crăciunului şi cauţi reţete gustoase care să-ţi uşureze această perioadă? Eva.ro îţi recomandă o reţetă cu supă cremă de fasole. Fiind bogată în proteine şi fibre, înlocuieşte cu succes carnea şi elimină senzaţia de foame.
Eşti în Postul Crăciunului şi cauţi reţete gustoase care să-ţi uşureze această perioadă? Eva.ro îţi recomandă o reţetă cu supă cremă de fasole. Fiind bogată în proteine şi fibre, înlocuieşte cu succes carnea şi elimină senzaţia de foame.

Ingrediente:
zarzavat pentru supă (morcovi, ţelină, ardei)
300 grame de fasole
1 ceapă,

Preparare:
Fasolea se fierbe, iar după ce dă în clocot, se scurge apa şi se toarnă altă apă fierbinte.
Se adaugă zarzavatul şi se lasă să fiarbă la foc mic.
Când fasolea este fiartă bine, se aşază o sită peste un vas şi se strecoară.
Apoi boabele de fasole sunt pisate, turnând din când în când supă peste ele.
Cojile rămase se aruncă, apoi se amestecă pasta de fasole rezultată cu supa.
Se mai dă într-un clocot şi se adaugă sare după gust.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod