Ştiai că… aparatele Multicooker Philips gătesc aproape singure?

Philips se gândește la tine, de aceea a creat noile aparate inteligente Multicooker, care te ajută să petreci mai mult timp de calitate cu cei dragi!

Noile aparate Multicooker Philips vin echipate cu sisteme de control inteligente de temperatură care asigură prepararea uşoară a felurilor tale preferate de mâncare.

Poți găti ușor și rapid o varietate largă de rețete, pe placul celor dragi: aperitive apetisante, ciorbe și supe, mâncăruri scăzute, friptură, legume sau deserturi savuroase - toate ies excelent de fiecare dată, cu doar o apăsare de buton!

In plus, nu necesita supraveghere pe durata gatirii iar tu poti dedica mai mult timp familiei tale.

Panoul de control frontal superior te ajută să folosești extrem de ușor aparatul, permițându-ti să îi implici chiar pe cei mici atunci când gătești.

Astfel, cu Philips Multicooker nu numai că îți poți alege felul de mâncare preferat, dar îl poți prepara alături de micuții tăi, petrecând astfel mai mult timp și avand parte de momente amuzante împreună!


Specificații ale aparatelor Multicooker

Poți preseta cronometrul cu 24 de ore înainte, pentru a te asigura că felul de mâncare preferat este gata la timp.

Pentru o curățare mai ușoară, Multicooker-ul este prevăzut cu un orificiu de abur frecvent, pentru îndepărtarea reziduurilor, iar oala interioară este lavabilă la maşină.

Funcţia de păstrare la cald ajută la păstrarea orezului sau alte altor feluri de mâncare proaspete pentru o perioadă mai lungă de timp, fără a pierde nutrienţii şi gustul mâncării.

Când procesul de preparare s-a încheiat, aparatul Multicooker trece automat la modul de păstrare la cald.

Datorită tehnologiei cu încălzire 3D, căldura acționează uniform și nu e nevoie să amesteci. În plus, mâncarea nu se lipeşte, vasul de 2mm grosime păstrând căldura uniformă şi prevenind arderea mâncării.

Mânerul confortabil cu care este prevăzut nu se încălzeşte, iar tu îl poţi muta uşor, oricând şi oriunde.

In plus, ai posibilitatea de a seta programul manual și, astfel poti pune in practică trucuri aflate anterior în bucătărie, bazate pe experiența în prepararea mâncărurilor pe care o ai! Cu ajutorul butonului de setari manuale, poți stabili temperatura și timpul de preparare, având astfel posibilitatea să schimbi rețetele dupa bunul plac!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod