Solutii ieftine pentru redecorarea casei

Date fiind vremurile pe care le traversam, nu prea mai exista bani si pentru modificarea decorului din casa. Pe de alta parte, micile schimbari au darul de a imbunatati starea de spirit a familiei, de a improspata atmosfera si de a face viata mai placuta.
Date fiind vremurile pe care le traversam, nu prea mai exista bani si pentru modificarea decorului din casa. Pe de alta parte, micile schimbari au darul de a imbunatati starea de spirit a familiei, de a improspata atmosfera si de a face viata mai placuta.

Folosind cateva din solutiile propuse de http://shine.yahoo.com/ si de http://www.womansday.com/ special adaptate perioadei de criza pe care o traversam, iata cateva idei care pot da un suflu nou casei tale, cu investitii minime.

Alege momentul potrivit


Pune in aplicare micile schimbari din casa ta, cu tact. Nu te grabi si nu face toate acestea de pe o zi pe alta.
Cauta cate ceva care te-ar putea interesa la fiecare tura de cumparaturi, fie ca mergi in piata, fie in supermarket. Transforma ce ti-ai propus sa schimbi dupa ce ai facut curatenie (fie una mai serioasa, fie doar curatenia saptamanala) in casa. Femeia este sufletul casei, iar imaginatia poate compensa lipsurile financiare.

Innoieste bucataria


Bucataria este locul in care familia petrece o buna parte din timp. Oricum, pe rand sau impreuna, toti membri familiei trec prin bucatarie. Aerul se va schimba mult cu imbunatatiri minime.
-    Schimba vesela: alege cani si farfurii cat mai colorate, din materiale ceramice, care sunt extrem de placute si rezistente (preturile variaza de la 30 la 50 de lei);
-    Schimba complet setul de servete de bucatarie pe care le folosesti.
Servetele de bucatarie fac parte din categoria obiectelor care se uzeaza repede si care sunt foarte placute atata vreme cat sunt noi si frumoase. Cumpara unele noi si pastreaza-le pentru treburi mai "grele" pe cele vechi (seturi cu trei-patru servete de bucatarie costa, in functie de calitate si dimensiune, intre 5 si 15 lei);
-    Cumpara un set nou de manusi termorezistente pentru tavile si oalele fierbinti si lasa-le la vedere (costa intre 10 si 20 de lei)
-    Schimba perdeaua si fata de masa din bucatatie - vei schimba complet incaperea cu o investitie care nu va depsi 50-60 de lei.
-    Cumpara un tocator nou si un set de linguri si instrumente din lemn si lasa-le la vedere in bucatarie, intr-o oala de lut sau intr-un vas de sticla cu gura larga (o investitie de maximum 20 de lei)
-    Cultiva pe pervazul ferestrei un ghiveci cu patrunjel, menta sau o tufa mica de cimbru.
In bucatarie va mirosi foarte frumos! (te costa maximum 10 lei)
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod