Solutii de criza pentru dormitor

O astfel de cosmetizare poate trezi din hibernare multa imaginatie. Nu uita ca peticele erau candva la moda si ca probabil vor reveni curand... Astfel, daca tesatura canapelei sau cuvertura au fost roase de timp si au aparut gauri ce nu mai pot fi mascate decat prin peticire, "jongleaza" cu diverse resturi de material mai mari si mai mici compuse pe toata suprafata, nu doar peste rupturile inestetice.

Daca aspectul rustic pe care il ofera formele geometrice ale peticelor nu te incanta, cu siguranta vei avea destula imaginatie pentru a crea forme cat mai diverse cu influente naturale: flori, norisori, fluturi etc.

Multumeste-te cu ce ai!


Incerc sa te conving ca te poti multumi cu ce ai, fara a mai cumpara aproape nimic. Suntem influentati orbeste de un sistem in care publicitatea si moda ne-au convins treptat sa renuntam la libertatea individuala de a gandi si de a crea.
Traim o "epoca a reinnoirii", in care se crede ca totul poate fi luat de la inceput doar aruncand vechiul si inlocuindu-l in permanenta cu noul.

Din categoria "vechiturilor" aruncate la gunoiul istoriei design-ului de interior fac parte si acele perdele alb-crem dantelate, de care era mandru tot romanul candva. Sunt convinsa ca mai sunt case in care acestea imbraca ferestrele. Nu le ascunde, nu te jena sa le folosesti.

Cu putina iscusinta, peste aceste "antichitati" se pot insera elemente originale transformand astfel o "zdreanta" intr-un unicat.
Margelute ori panglici, cu dibacie compuse, isi pot gasi locul printre decupajele dantelate. Printr-un joc dispus pe verticala se poate creea iluzia unui tavan mai inalt, iar pe orizontala se va obtine senzatia de largire a spatiului.

Pentru siguranta unui somn odihnitor, culorile au un rol foarte important. Tonurile calde, deschise, pastelate ofera acest suport psihic. Ai grija la accentele de culoare pe care le sustin accesoriile marunte cum ar fi margelele, panglicile sau peticele. Fereste-te de tonalitatile stridente sau prea lucitoare.

Asadar, daca te-ai necajit vreodata la gandul ca tu nu ai ce altii au, poti dormi linistita acum.
De cele mai multe ori, dorintele nu au nimic in comun cu necesitatea.

Somn usor si vise placute!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod